Dostava

Cijena dostave i pakiranja je 20 kuna za sve narudžbe do 200 kuna. Za narudžbe preko 200 kuna dostava je besplatna. Cijena dostave jednaka je za cijelu Hrvatsku.

Naručene artikle šaljemo isti ili idući dan, ovisno o vremenu narudžbe, a Hrvatska pošta vam garantira dostavu u roku od 3 radna dana.

Svi paketi se šalju Hrvatskom Poštom kao preporučena pošiljka. Preporučene i vrijednosne pošiljke adresirane na vas djelatnik Hrvatske pošte dostavit će na vašu adresu i uručiti vam ih uz potpis. Takve pošiljke mogu se uručiti i vašem zakonskom zastupniku ili opunomoćenoj osobi. Ako vas djelatnik Hrvatske pošte prigodom dostave ne zatekne na adresi, ostaviti će vam obavijest o prispijeću pošiljke. Na obavijesti je naznačeno u kojem poštanskom uredu možete preuzeti pošiljku, a rok za njezino preuzimanje je pet radnih dana. Prilikom preuzimanja pošiljke trebate imati dokument za osobnu identifikaciju (osobna iskaznica, putovnica...).

Ako naručujete poste-restante (preuzimanje na ime i prezime u poštanskom uredu), više informacija o poštanskom uredu u kojem preuzimate pošiljku možete doznati na broj 0800 303 304. Npr. u gradovima u kojima ima više poštanskih ureda poste restante se može preuzeti samo u glavnoj pošti npr. u Zagrebu u 10000 Zagreb, Branimirova 4. Poste restante pošiljke rok za preuzimanje je 30 radnih dana. Umjesto Vaše adrese u narudžbi upisujete samo "POSTE RESTANTE". Obavijest o preuzimanju NE dolazi na Vašu adresu, nego uz osobnu iskaznicu paket preuzimate u pošti nakon nekoliko dana od narudžbe na Vaše ime i prezime.